Az egész országban egyedülálló

Egyházasdengelegen nem csak az iparűzési adót törölték el, hanem a gépjárműadót is 20%-kal csökkentették!

Nincs Magyarországon még egy település, ami ennyi kedvezményt nyújtana a vállalkozásoknak. Egyházasdengeleg polgármesterével beszélgetve kiderült, hogy tisztán látja a vállalkozások helyzetét:

Az Ön cége, aki munkát ad az embereknek, adót fizet és kereskedik, termel vagy szolgáltat, hogy jobb hely legyen az országunk – mindenhol csak akadályokba ütközik. Egyházasdengeleg polgármestere azt mondja, ennek nem kell így lennie. Ha egy cég Dengeleget választja székhelyéül, azzal segíti a települést – cserébe segítséget érdemel. Amit ezen a településen meg is kap.

Ha csak a székhelyét helyezi át, akkor az adókedvezményekben nyilvánul meg ez a segítség:

  • Iparűzési adó 0%
  • Gépjárműadó 20%-os kedvezmény

A gépjárműadót eltörölni helyi szinten nem lehet, sőt a mértéket befolyásolni sem. Viszont tudjuk támogatni a dengelegi cégeket:

Alanyi jogon jár támogatás minden dengelegi cégnek, a megfizetett és a településen maradó gépjárműadó mértékének 20%-áig.

Ha szeretné Egyházasdengelegre költöztetni a cégét, abban is segítünk. Keressen meg minket!

A Cégszolgálat Kft. Egyházasdengeleg hivatalos vállalkozássegítő partnere.

Zsiga Tamás, Egyházasdengeleg polgármesterének üzenete

Kedves Cégtulajdonos!

Magyarországon nem szokásos, hogy egy cég tulajdonosa úgy érezze, hogy az önkormányzat az adó beszedésén kívül valami jót is tenne érte.

Egyházasdengeleg megmutatja, hogy ez másképp is lehet.

Mi tudjuk, hogy az idetelepülő vállalkozások fognak munkát adni a helyieknek, fejleszteni, felvirágoztatni a településünket. Egész Magyarország területén a kistelepülésekből elvándorolnak a nagyobb városokba, és főleg Budapestre. Azért mert nincs munkahely egy ilyen kis településen.

Ezért ha valaki a cégét hozzánk telepíti, mi abban nem megpumpolható adóalanyt látunk, hanem örülünk, hogy segít rajtunk, az itt élőkön. És hálásak vagyunk ezért.

Persze egy önkormányzat a törvények alapján működik és be kell tartatnia, éppen ezért rendeletekben is szabályoztuk:

  • Az iparűzési adót eltöröltük teljesen és nincs szándékunkban visszaállítani.
  • A másik nagyobb adónem, amihez önkormányzatként hatásunk van, az a gépjárműadó. Ezt eltörölni helyi szinten nem lehet. Viszont tudjuk támogatni a dengelegi cégeket: Alanyi jogon jár támogatás minden dengelegi cégnek, a gépjárműadóból a településen maradó összeg 20%-áig.

Ilyenről nem tudunk az egész országban – Ezzel is szeretnénk megmutatni a cégeknek, hogy a lehető legjobb helyzetbe szeretnénk hozni őket.

Emellett ha hosszú távon munkát kínálnak Dengelegen, akkor lehetőség van bérköltség támogatásra, ha telephelyet keresnek Dengelegen, segítünk benne. Szeretnénk ha azt érezné, az Önkormányzat segít, nem követel és büntet. Tudom, nehéz lesz elhinni, hoyg egy hivatal ilyen is lehet. Tegyen egy próbát! :)

Egyéb előnyeink:

  • Fizikai elhelyezkedésünk is előnyös (Budapesttől kb. 60 km, kevesebb, mint 1 óra, közel vagyunk az M3-hoz).
  • Pályázati szempontból Egyházasdengeleg a legelőnyösebb pozícióban, legnagyobb mértékben támogatott település szokott lenni.
  • Lehet, hogy még a kötelező biztosításon is spórolhat.
  • Nyugodt, tiszta település, öröm itt élni :)

Egy Önkormányzat nehezebben tud a cégtulajdonosok fejével gondolkodni, és alapvetően más feladatai vannak, ezért kerestünk egy tapasztalt partnert, akinek megvan a gyakorlata, hogy jó megoldást találjon mindkét félnek, Önnek is és nekünk is.

Érdeklődjön partnerünknél, aki Magyarországon több mint 1000 cégnek nyújt könyvelést, székhelyszolgáltatást, valamint legális adókönnyítési megoldásokat:

Cégszolgálat Kft.Egyházasdengeleg hivatalos vállalkozássegítő partnere

Iroda: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. II/14.
(A nyugati pályaudvartól 3 percre)
Tel: +36 1 445 3300
E-mail: kapcsolat@cegjog.net

Egyházasdengeleg weboldala:
www.dengeleg.hu